Boek

Het boek wat op iedere school in het primair onderwijs aanwezig zou moeten zijn!

“De kracht van spel”, gericht op het versterken van executieve vaardigheden” is een praktisch boek voor leerkrachten, coaches en ouders.
In het boek vindt u zo’n 200 spellen, gecategoriseerd naar executieve vaardigheden en leeftijd en geselecteerd op een “korte” speeltijd. Deze spellen worden door 200 uitgewerkte spellensheets uw direct toepasbare gereedschap.
Daarmee observeert, stimuleert, traint en oefent u naar keuze één of meer executieve vaardigheden.

De theoretische uitleg is bondig en goed leesbaar geschreven. Met de zorgvuldig samengestelde literatuurlijst kunt u zich verder verdiepen in de onderbouwing en het belang van ontwikkelde executieve vaardigheden. Deze vormen een basis voor  het succes van kinderen en jongeren  in de huidige maatschappij.

Dit boek biedt scholen ook een basis om een functionele spellenkast of spellenbieb op te zetten, daarmee kunnen alle leerlingen van 4 tot 14  jaar de executieve vaardigheden versterken.

De echte toegevoegde waarde ontstaat als de leerkracht en ouders de transfer van spel naar andere taken weten te maken. In workshops worden u mogelijkheden aangereikt om hier vaardiger in te worden. Bovendien leveren deze bijeenkomsten voor zowel leerkrachten als ouders inspirerende gespreksstof en verbinding op. Ook dat is “de kracht van spel”!


Image

Meer weten?


Wilt u het boek ‘De kracht van spel’ bestellen?
Dat kan via het bestelformulier. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een bevestiging via de mail. Binnen een paar dagen ontvangt u de factuur. Let op: deze kan soms in de spambox belanden! Na betaling wordt het boek verzonden.
De kosten van het boek zijn 65,-

Helaas is het boek "de kracht van spel" tijdelijk niet leverbaar.


Wilt u meer informatie over de PO.ef spellenkast of beschikbare workshopdata vul dan uw gegevens in.

We horen en helpen u graag en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.