Workshop

Voor scholen

Bent u door het boek ‘De kracht van spel, gericht op het versterken van executieve vaardigheden’, geïnteresseerd en geïnspireerd geraakt en wilt u meer weten over executieve functies in combinatie met spel of vice versa? Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan snel met u contact op, plannen een datum voor de interactieve workshop en geven desgewenst nadere tekst en uitleg en/of passen het spellenpakket dusdanig aan dat er “maatwerk” geleverd wordt specifiek voor gericht op uw school en leerlingen.

Wat kan u verwachten? Een interactieve workshop van 2 ½ uur voor maximaal 20 personeelsleden. Aanvragen op maat zijn uiteraard bespreekbaar.


Image

Voor ouder

School is school en thuis is thuis! Een veel gedane uitspraak. En natuurlijk zal een school niet vragen van u om thuis schooltje te gaan spelen. De relatie ouder-kind kan daardoor onnodig onder druk komen te staan. Hooguit het herinneren aan huiswerk en mogelijk daarbij het beperkt hulp bieden, kan van u worden verwacht. Toch kunt u op een leuke, ontspannen en gezellige manier bijdragen aan de leer- en gedragsontwikkeling van uw kind. Hoe?
Eenvoudig door het spelen van spellen op maat. Afgestemd op de leeftijd, zwaktes of juist sterke eigenschappen, leer- of gedrags-ontwikkelbehoefte van uw kind.

Op een speelse manier helpt u uw kind. En zowel u als uw kind zullen blijven geniet van het plezier wat een gezelschaps- of kaartspel met zich meebrengt! Een cadeautje voor alle betrokkenen. Plezier en leren combineren- wat een heerlijk moment!

Schrijf u in voor een 2 uur durende algemene workshop. 
Heeft u interesse in een vervolg, kan dat altijd en na onderling overleg, afgestemd worden.


Voor coaches

Ouders gaan regelmatig buiten school op zoek naar begeleiding van hun kind. Hetzij op leergebied ondersteunend, hetzij ondersteunend op gedragsgebied, of anderszins. Ook bij deze begeleiding kan het van meerwaarde zijn om spellen in te zetten. Gewoon als ‘reset’, onderbreking of gericht om op een bepaalde vaardigheid te trainen. Ook daar zijn vele spellen uitermate geschikt voor.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.